Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowo i bez majonezu, czyli pekinka z dodatkami :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kolorowo i bez majonezu, czyli pekinka z dodatkami :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowo-i-bez-majonezu-czyli-pekinka-z-dodatkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Kolorowo i bez majonezu, czyli pekinka z dodatkami :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowo-i-bez-majonezu-czyli-pekinka-z-dodatkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Kolorowo i bez majonezu, czyli pekinka z dodatkami :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowo-i-bez-majonezu-czyli-pekinka-z-dodatkami3-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 4 - Kolorowo i bez majonezu, czyli pekinka z dodatkami :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kolorowo-i-bez-majonezu-czyli-pekinka-z-dodatkami4-2.jpg)
kapusta pekińska | 1/2 szt |
oliwki czarne Smak | 12 szt |
pomidorki koktajlowe | 12 szt |
kukurydza w puszce | 1/2 puszki |
oliwa orzechowa | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | 1/3 łyżeczki |
sos sojowy | 3-4 krople |
Bazylia suszona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: