Przepis i sposób przygotowania na: koperkowe ciasto naleśnikowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - koperkowe ciasto naleśnikowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koperkowe-ciasto-nalesnikowe2-2.jpg)
![Krok 2 - koperkowe ciasto naleśnikowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koperkowe-ciasto-nalesnikowe1-2.jpg)
![Krok 3 - koperkowe ciasto naleśnikowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koperkowe-ciasto-nalesnikowe0-2.jpg)
woda | 700 ml. |
mąka pszenna | 0.5 kg. |
jajko | 1 szt. |
natka pietruszki | 3 łyżki |
kostka rosołowa | 1 szt. |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
olej | 1 łyżka |
woda | 150 ml. |
koncentrat pomidorowy | 1.5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: