Przepis i sposób przygotowania na: Koperty schabowe z pieczarkami i serem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Koperty schabowe z pieczarkami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koperty-schabowe-z-pieczarkami-i-serem1-2.jpg)
![Krok 2 - Koperty schabowe z pieczarkami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koperty-schabowe-z-pieczarkami-i-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - Koperty schabowe z pieczarkami i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/koperty-schabowe-z-pieczarkami-i-serem3-2.jpg)
schab bez kości | 800 gram |
ser żółty | 10 dag |
pieczarki | 60 dag |
cebula | 1 szt |
tłuszcz do smażenia | |
sól i pieprz |
mąka pszenna | 0,5 szkanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 szkalnki |
jajko | 2-3 szt |
mleko 3,2% | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: