Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki mielone z warzywami w miseczkach z ciasta twarogowego.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotleciki mielone z warzywami w miseczkach z ciasta twarogowego. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-mielone-z-warzywami-w-miseczkach-z-ciasta-twarogowego.1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotleciki mielone z warzywami w miseczkach z ciasta twarogowego. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-mielone-z-warzywami-w-miseczkach-z-ciasta-twarogowego.2-2.jpg)
Połówki kapusty z ciastem i kółka układamy na blasze i pieczemy około 30 minut w temperaturze 190 minut.Upieczone studzimy i delikatnie zdejmujemy z kapusty.
![Krok 3 - Kotleciki mielone z warzywami w miseczkach z ciasta twarogowego. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-mielone-z-warzywami-w-miseczkach-z-ciasta-twarogowego.3-2.jpg)
Mięso oczyszczamy,myjemy i dokładnie osuszamy.Następnie mielimy razem z cebulą i odciśnięta bułką.Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Z mięsa formujemy niewielkie kotleciki do każdego wkładamy porcje warzyw i obtaczamy w bułce tartej.Następnie kotleciki smażymy do miękkości i zrumienienia na rozgrzanym oleju.Odsączamy z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku.
![Krok 4 - Kotleciki mielone z warzywami w miseczkach z ciasta twarogowego. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-mielone-z-warzywami-w-miseczkach-z-ciasta-twarogowego.4-2.jpg)
![Krok 5 - Kotleciki mielone z warzywami w miseczkach z ciasta twarogowego. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-mielone-z-warzywami-w-miseczkach-z-ciasta-twarogowego.5-2.jpg)
![Krok 6 - Kotleciki mielone z warzywami w miseczkach z ciasta twarogowego. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-mielone-z-warzywami-w-miseczkach-z-ciasta-twarogowego.6-2.jpg)