Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki ryżowo - serowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotleciki ryżowo - serowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-ryzowo-serowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotleciki ryżowo - serowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-ryzowo-serowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotleciki ryżowo - serowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-ryzowo-serowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Kotleciki ryżowo - serowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-ryzowo-serowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Kotleciki ryżowo - serowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-ryzowo-serowe5-2.jpg)
ryż brązowy | 1.5 szklanki |
żółty ser starty | 25 dag |
jajko | 2 |
cebula | 1 mała |
mąka pszenna | 2.5 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
natka pietruszki | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
curry | 1/2 łyżeczki małej |
Pieprz biały mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: