Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki z kaszy jęczmiennej w sosie grzybowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotleciki z kaszy jęczmiennej w sosie grzybowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-z-kaszy-jeczmiennej-w-sosie-grzybowym2-2.jpg)
![Krok 2 - Kotleciki z kaszy jęczmiennej w sosie grzybowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-z-kaszy-jeczmiennej-w-sosie-grzybowym1-2.jpg)
![Krok 3 - Kotleciki z kaszy jęczmiennej w sosie grzybowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotleciki-z-kaszy-jeczmiennej-w-sosie-grzybowym0-2.jpg)
kasza jęczmienna | 20 dkg |
biały ser | 15 dkg |
cebula | 1 sztuka |
jajko | 2 sztuki |
grzyby leśne | 2 garści |
kostka grzybowa | 1 sztuka |
woda | 5 szklanek |
śmietana | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
olej | 1 łyżka |
natka pietruszki | kilka gałązek |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do masy i obtaczania |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: