Przepis i sposób przygotowania na: kotlet Admiralski
Kroki postępowania
![Krok 1 - kotlet Admiralski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-admiralski1-2.jpg)
![Krok 2 - kotlet Admiralski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-admiralski4-2.jpg)
![Krok 3 - kotlet Admiralski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-admiralski3-2.jpg)
![Krok 4 - kotlet Admiralski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-admiralski2-2.jpg)
![Krok 5 - kotlet Admiralski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlet-admiralski0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 4 szt |
por | 1 |
boczek wędzony | 20 dag |
śmietana gęsta | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
pieprz | |
mąka | |
sok jabłkowy | 1 szkl |
wino białe | |
rozmaryn | 1/2 łyzeczki |
mąka ziemniaczana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: