Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety pożarskie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotlety pożarskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-pozarskie-1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlety pożarskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-pozarskie-2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlety pożarskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-pozarskie-3-2.jpg)
Podawać z ulubioną surówką. SMACZNEGO!!!!
![Krok 4 - Kotlety pożarskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-pozarskie-4-2.jpg)
pierś z kurczka | 40 dkg |
kajzerka | 1 sztuka |
mleko 2% | 3/4 szklanki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
masło miękkie | 2 łyżki |
sól i pieprz | |
olej do smażenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/3 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
bulion drobiowy | 3/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: