Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety wieprzowe w śmietanie
Kroki postępowania
Mięso opłukać, obsuszyć, posolić, lekko rozbić tłuczkiem i obsmażyć z obu stron na tłuszczu.
kotlety schabowe | 3 szt. |
cebula biała | 1 szt. |
tłuszcz | 2 łyżki |
śmietana | 3/4 szklanki |
woda | 3/4 szklanki |
ziemniaki | 5 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: