Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety zapiekane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kotlety zapiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-zapiekane1-2.jpg)
![Krok 2 - Kotlety zapiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-zapiekane2-2.jpg)
![Krok 3 - Kotlety zapiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-zapiekane3-2.jpg)
![Krok 4 - Kotlety zapiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kotlety-zapiekane0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 3 podwójne sztuki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
olej do smażenia | |
jajko | 2 sztuki |
mąka | do obtoczenia |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
pieczarki | 1/2 kg |
żółty ser | 20 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: