Przepis i sposób przygotowania na: Krakersowe kąski z pastą jajeczną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krakersowe kąski z pastą jajeczną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krakersowe-kaski-z-pasta-jajeczna1-2.jpg)
![Krok 2 - Krakersowe kąski z pastą jajeczną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krakersowe-kaski-z-pasta-jajeczna2-2.jpg)
![Krok 3 - Krakersowe kąski z pastą jajeczną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krakersowe-kaski-z-pasta-jajeczna3-2.jpg)
krakersy | 100 g |
jajko ugotowane na twardo | 6 sztuk |
mozzarella | 1 kula |
cebula biała | 1/2 sztuki |
majonez | 2 czubate łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: