Składniki:
jagody | 30 dag |
mleko | 1/2 l |
cukier waniliowy | 1 szt |
żółtko jajek | 4 szt |
cukier | 15 dag |
śmietana | 1/2 l |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 9 lyzek |
cukier waniliowy | 1 szt |
jagody | 30 dag |
mleko | 1/2 l |
cukier waniliowy | 1 szt |
żółtko jajek | 4 szt |
cukier | 15 dag |
śmietana | 1/2 l |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 9 lyzek |
cukier waniliowy | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: