Przepis i sposób przygotowania na: Krem pieczarkowo-ziemniaczany z mozzarellą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krem pieczarkowo-ziemniaczany z mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-pieczarkowo-ziemniaczany-z-mozzarella1-2.jpg)
![Krok 2 - Krem pieczarkowo-ziemniaczany z mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-pieczarkowo-ziemniaczany-z-mozzarella2-2.jpg)
![Krok 3 - Krem pieczarkowo-ziemniaczany z mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-pieczarkowo-ziemniaczany-z-mozzarella3-2.jpg)
woda | 2 l |
pieczarki | 0,5 kg |
ziemniaki | 7 sztuk |
cebula biała | 1 sztuka |
marchewka | 1 sztuka |
serek topiony | 100 g , kremowego |
śmietana 18 proc | 100 ml |
mozzarella małe kulki | 8 sztuk |
koperek | 4 gałązki |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: