Przepis i sposób przygotowania na: Krem z czarnej fasoli
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krem z czarnej fasoli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-czarnej-fasoli1-2.jpg)
![Krok 2 - Krem z czarnej fasoli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-czarnej-fasoli2-2.jpg)
![Krok 3 - Krem z czarnej fasoli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-czarnej-fasoli3-2.jpg)
![Krok 4 - Krem z czarnej fasoli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-czarnej-fasoli4-2.jpg)
![Krok 5 - Krem z czarnej fasoli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-czarnej-fasoli5-2.jpg)
![Krok 6 - Krem z czarnej fasoli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-czarnej-fasoli6-2.jpg)
ćwiartki z kurczaka | 4 szt |
woda | 4 l |
włoszczyzna | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
cebula czerwona | 2 szt |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
fasola czarna | 400 g |
pomidory pelati | 200 g |
ziemniaki | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
oliwa | 20 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: