Przepis i sposób przygotowania na: Krem z zielonych szparagów
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krem z zielonych szparagów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-zielonych-szparagow26-2.jpg)
![Krok 2 - Krem z zielonych szparagów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-zielonych-szparagow27-2.jpg)
![Krok 3 - Krem z zielonych szparagów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-zielonych-szparagow28-2.jpg)
![Krok 4 - Krem z zielonych szparagów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krem-z-zielonych-szparagow29-2.jpg)
szparagi zielone | 1 pęczek |
ziemniaki | 4 sztuki (młode) |
cebula | 1 sztuka |
ząbki czosnku | 1-2 sztuki |
bulion drobiowy | ok.1 l |
oliwa | 2 łyżki |
koperek | |
sól do smaku | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: