Składniki:
2 żółtka 5 dkg posiekanych orzechów włoskich 2 cebule 3 łyżki masła sól, pieprz, sok z cytryny | |
bulion warzywny | 1,5 l |
seler | 40 dag korzenia |
seler | 5 łodyg |
ser pleśniowy | 20 dag, niebieski |
2 żółtka 5 dkg posiekanych orzechów włoskich 2 cebule 3 łyżki masła sól, pieprz, sok z cytryny | |
bulion warzywny | 1,5 l |
seler | 40 dag korzenia |
seler | 5 łodyg |
ser pleśniowy | 20 dag, niebieski |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: