Przepis i sposób przygotowania na: Kremowe risotto z pałkami kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kremowe risotto z pałkami kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kremowe-risotto-z-palkami-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - Kremowe risotto z pałkami kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kremowe-risotto-z-palkami-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - Kremowe risotto z pałkami kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kremowe-risotto-z-palkami-kurczaka3-2.jpg)
pałki z kurczaka | 4 sztuki |
ryż do risotto | 25 dag |
por | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
masło | 2 łyżki |
olej | 1 łyżka |
bulion warzywny | 1/2 litra |
wino białe wytrawne | 50 ml |
śmietana 12% | 100 ml |
szczypiorek | |
ser grana padano | 50 g |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: