Składniki:
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
mleko | 1 litr |
margaryna | 1,5 kostki |
cukier | 2/3 szklanki |
cukier wanilinowy | 2 opakowania |
żółtko jajek | 6 sztuk |
mąka krupczatka | 1 szklanka |
cukier puder | 1 szklanka |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
mleko | 1 litr |
margaryna | 1,5 kostki |
cukier | 2/3 szklanki |
cukier wanilinowy | 2 opakowania |
żółtko jajek | 6 sztuk |
mąka krupczatka | 1 szklanka |
cukier puder | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: