Składniki:
ciasto francuskie | 2 blaty |
mleko | 600 ml |
mąka krupczatka | 4 łyżki |
budyń śmietankowy | 4 łyżki |
cukier | 4 łyżki |
żółtko jajek | 3 szt |
cukier wanilinowy | 3 łyżeczki |
cukier puder |
ciasto francuskie | 2 blaty |
mleko | 600 ml |
mąka krupczatka | 4 łyżki |
budyń śmietankowy | 4 łyżki |
cukier | 4 łyżki |
żółtko jajek | 3 szt |
cukier wanilinowy | 3 łyżeczki |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: