Przepis i sposób przygotowania na: Krokieciki z kapusta i grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krokieciki z kapusta i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokieciki-z-kapusta-i-grzybami1-2.jpg)
![Krok 2 - Krokieciki z kapusta i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokieciki-z-kapusta-i-grzybami2-2.jpg)
![Krok 3 - Krokieciki z kapusta i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokieciki-z-kapusta-i-grzybami3-2.jpg)
![Krok 4 - Krokieciki z kapusta i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krokieciki-z-kapusta-i-grzybami4-2.jpg)
mąka pszenna | 20 dg |
woda | 2 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
olej do smażenia |
kapusta kiszona | 80 dg |
grzyby suszone | 10 dg |
cebula | 2 sztuki |
mąka pszenna | 5 łyżek |
jajko | 2 sztuk |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: