Składniki:
królik | 1 szt |
cebula | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
ziele angielskie | 4 ziarenka |
czosnek | 2 ząbki |
majeranek | 1 łyżka |
sól i pieprz | 1 szczypta |
tłuszcz do smażenia | |
mąka do obtaczania mięsa |
królik | 1 szt |
cebula | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
ziele angielskie | 4 ziarenka |
czosnek | 2 ząbki |
majeranek | 1 łyżka |
sól i pieprz | 1 szczypta |
tłuszcz do smażenia | |
mąka do obtaczania mięsa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: