Przepis i sposób przygotowania na: Królik w śmietanie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Królik w śmietanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krolik-w-smietanie3-2.jpg)
![Krok 2 - Królik w śmietanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krolik-w-smietanie4-2.jpg)
![Krok 3 - Królik w śmietanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krolik-w-smietanie5-2.jpg)
![Krok 4 - Królik w śmietanie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krolik-w-smietanie6-2.jpg)
królik | 1,5 kg |
masło | 1/2 kostki |
suszone pomidory | 10 sztuk |
śmietana 30% | 300 ml |
cebula | 1 sztuka |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1 łyżeczka |
cytryna | 1/2 szt. |
mąka | |
sól | 1 łyżeczka |
tymianek | 1/2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 liść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: