Przepis i sposób przygotowania na: Krople rosy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krople rosy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krople-rosy1-2.jpg)
![Krok 2 - Krople rosy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krople-rosy2-2.jpg)
![Krok 3 - Krople rosy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krople-rosy3-2.jpg)
![Krok 4 - Krople rosy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krople-rosy4-2.jpg)
margaryna | 0,5 kostki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mąka | 1,5 szklanki |
żółtko jajek | 3 |
cukier | 0,5 szklanki |
olej | 0,5 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
żółtko jajek | 3 |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
twaróg | 1 kg. |
mleko | 2 szklanki |
białko | 6 |
cukier | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: