Przepis i sposób przygotowania na: Krucha tarta serowa z jeżynami.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krucha tarta serowa z jeżynami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-serowa-z-jezynami.1-2.jpg)
![Krok 2 - Krucha tarta serowa z jeżynami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-serowa-z-jezynami.2-2.jpg)
![Krok 3 - Krucha tarta serowa z jeżynami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-serowa-z-jezynami.3-2.jpg)
![Krok 4 - Krucha tarta serowa z jeżynami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-serowa-z-jezynami.4-2.jpg)
mąka tortowa | półtorej szklanki |
cukier | pół szklanki |
jajko | 1 sztuka |
masło lub margaryna | 15 dag |
ser biały | 25 dag |
jajko | 2 sztuki |
cukier | 4 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
budyń waniliowy | 1 sztuka |
masło lub margaryna | 5 dag |
mąka pszenna | do posypania stolnicy |
masło | 1 łyżeczka |
jeżyny | około 2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: