Przepis i sposób przygotowania na: Krucha tarta z jabłkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krucha tarta z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-z-jablkami5-2.jpg)
![Krok 2 - Krucha tarta z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-z-jablkami6-2.jpg)
![Krok 3 - Krucha tarta z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-z-jablkami7-2.jpg)
![Krok 4 - Krucha tarta z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-z-jablkami8-2.jpg)
![Krok 5 - Krucha tarta z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-z-jablkami9-2.jpg)
![Krok 6 - Krucha tarta z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-z-jablkami10-2.jpg)
![Krok 7 - Krucha tarta z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-z-jablkami11-2.jpg)
mąka pszenna | 250 gram |
masło | 150 gram |
cukier puder | 2 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
woda zimna | 4 łyżki |
sól | 1 szczypta |
jabłka | 10 sztuk |
sok z cytryny | 4 łyżki |
masło | 50 gram |
cukier waniliowy | 3 łyżeczki |
miód | 1 łyżka |
woda | 30 ml |
cukier | 60 gram |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: