Przepis i sposób przygotowania na: Krucha tarta z ulubioną konfiturą.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Krucha tarta z ulubioną konfiturą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-z-ulubiona-konfitura.1-2.jpg)
![Krok 2 - Krucha tarta z ulubioną konfiturą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-z-ulubiona-konfitura.2-2.jpg)
![Krok 3 - Krucha tarta z ulubioną konfiturą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/krucha-tarta-z-ulubiona-konfitura.3-2.jpg)
mąka tortowa | półtorej szklanki |
cukier puder | pół szklanki |
masło lub margaryna | 15 dag |
jajko | 1 sztuka |
proszek do pieczenia | 1 płaska łyżeczka |
mąka pszenna | do posypania stolnicy |
konfitura | około 300 ml |
masło lub margaryna | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: