Przepis i sposób przygotowania na: Kruche babeczki arabsko-śródziemnomorskie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kruche babeczki arabsko-śródziemnomorskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-arabskosrodziemnomorskie1-2.jpg)
![Krok 2 - Kruche babeczki arabsko-śródziemnomorskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-arabskosrodziemnomorskie2-2.jpg)
![Krok 3 - Kruche babeczki arabsko-śródziemnomorskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-arabskosrodziemnomorskie0-2.jpg)
mąka | 25 dkg |
margaryna | 25 dkg |
cukier | 12 dkg |
żółtko jajek | 2 |
śmietana | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyzeczki |
kakao | 3 łyzeczki |
Krem: | |
śmietana 30% | 300 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
cukier puder | 0,5 szklanki |
kakao | 2 łyzeczki |
reszta: |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: