Przepis i sposób przygotowania na: Kruche babeczki z dwukolorowym kremem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kruche babeczki z dwukolorowym kremem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-z-dwukolorowym-kremem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kruche babeczki z dwukolorowym kremem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-z-dwukolorowym-kremem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kruche babeczki z dwukolorowym kremem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-z-dwukolorowym-kremem3-2.jpg)
![Krok 4 - Kruche babeczki z dwukolorowym kremem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-z-dwukolorowym-kremem4-2.jpg)
![Krok 5 - Kruche babeczki z dwukolorowym kremem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-babeczki-z-dwukolorowym-kremem0-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szklanka |
żółtko jajek | 1 szt |
masło lub margaryna | 12,5 dag |
sól | 1 szczypta |
woda | 4-5 łyżka |
śmietana 30% | 250 ml |
borówka amerykańska | 50 dag |
cukier wanilowy | 2 łyżeczka |
cukier | 4 płaska łyżka |
olej rzepakowy | |
kolorowa posypka | |
mąka do stolnicy | |
groch |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: