Przepis i sposób przygotowania na: KRUCHE CIASTECZKA
Kroki postępowania
![Krok 1 - KRUCHE CIASTECZKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasteczka18-2.jpg)
![Krok 2 - KRUCHE CIASTECZKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasteczka19-2.jpg)
![Krok 3 - KRUCHE CIASTECZKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasteczka20-2.jpg)
![Krok 4 - KRUCHE CIASTECZKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasteczka21-2.jpg)
![Krok 5 - KRUCHE CIASTECZKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasteczka22-2.jpg)
![Krok 6 - KRUCHE CIASTECZKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasteczka23-2.jpg)
![Krok 7 - KRUCHE CIASTECZKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasteczka24-2.jpg)
mąka tortowa | 2 szklanki |
żółtko jajek | 4 szt |
cukier | 1/2 szklanki |
masło | 200 g |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
sól do smaku | 1/4 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: