Przepis i sposób przygotowania na: Kruche ciasto z rabarbarem i budyniem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kruche ciasto z rabarbarem i budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-rabarbarem-i-budyniem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kruche ciasto z rabarbarem i budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-rabarbarem-i-budyniem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kruche ciasto z rabarbarem i budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-rabarbarem-i-budyniem3-2.jpg)
![Krok 4 - Kruche ciasto z rabarbarem i budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-rabarbarem-i-budyniem4-2.jpg)
![Krok 5 - Kruche ciasto z rabarbarem i budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-rabarbarem-i-budyniem5-2.jpg)
![Krok 6 - Kruche ciasto z rabarbarem i budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-rabarbarem-i-budyniem6-2.jpg)
mąka | 3 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
masło | 200 g |
jajko | 2 sztuki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
sól | 1 szczypta |
rabarbar | 700 g |
mleko | 1 l |
cukier | 1/2 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
masło | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: