Przepis i sposób przygotowania na: Kruche ciasto z rabarbarem i migdałową kruszonką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kruche ciasto z rabarbarem i migdałową kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-rabarbarem-i-migdalowa-kruszonka1-2.jpg)
![Krok 2 - Kruche ciasto z rabarbarem i migdałową kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-rabarbarem-i-migdalowa-kruszonka2-2.jpg)
![Krok 3 - Kruche ciasto z rabarbarem i migdałową kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-rabarbarem-i-migdalowa-kruszonka3-2.jpg)
![Krok 4 - Kruche ciasto z rabarbarem i migdałową kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-rabarbarem-i-migdalowa-kruszonka4-2.jpg)
![Krok 5 - Kruche ciasto z rabarbarem i migdałową kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-ciasto-z-rabarbarem-i-migdalowa-kruszonka5-2.jpg)
mąka pszenna | 300 g |
masło | 200 g |
cukier puder | 100 g |
żółtko jajek | 1 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
sól | szczypta |
mąka pszenna | 75 g |
migdały | 75 g |
cukier | 100 g |
masło | 100 g |
rabarbar | 500 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: