Przepis i sposób przygotowania na: Kruche i smaczne mięso, czyli pieczona łopatka :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
łopatka bez kości | 800 g |
masło lub margaryna | 2 łyżki |
woda | 2/3 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
papryczka chili | 1/2 łyżeczki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
sól | 1/2 łyżeczki |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 4 łyżki |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: