Przepis i sposób przygotowania na: Kruche rogaliki nadziewane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kruche rogaliki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-rogaliki-nadziewane4-2.jpg)
![Krok 2 - Kruche rogaliki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-rogaliki-nadziewane3-2.jpg)
![Krok 3 - Kruche rogaliki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-rogaliki-nadziewane2-2.jpg)
![Krok 4 - Kruche rogaliki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-rogaliki-nadziewane1-2.jpg)
![Krok 5 - Kruche rogaliki nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kruche-rogaliki-nadziewane0-2.jpg)
mąka pszenna | 1 kg |
jajko | 4 sztuki |
śmietana 12% | 4 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier | 0.5 szklanki |
sól | 1 łyżeczka |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
rodzynki | 3 sztuki |
dżem jabłkowy | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: