Składniki:
mąka pszenna | 3 szkl |
margaryna | 200 g |
cukier | 1/2 szkl |
cukier waniliowy | 1 torebka |
jajko | 2 szt |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
rabarbar | 1 kg |
budyń śmietankowy | 1 szt |
cukier puder | do posypania ciasta |
mąka pszenna | 3 szkl |
margaryna | 200 g |
cukier | 1/2 szkl |
cukier waniliowy | 1 torebka |
jajko | 2 szt |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
rabarbar | 1 kg |
budyń śmietankowy | 1 szt |
cukier puder | do posypania ciasta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: