Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak brzoskwiniowy z anyżową nutką i żytnim makaronem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurczak brzoskwiniowy z anyżową nutką i żytnim makaronem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-brzoskwiniowy-z-anyzowa-nutka-i-zytnim-makaronem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kurczak brzoskwiniowy z anyżową nutką i żytnim makaronem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-brzoskwiniowy-z-anyzowa-nutka-i-zytnim-makaronem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczak brzoskwiniowy z anyżową nutką i żytnim makaronem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-brzoskwiniowy-z-anyzowa-nutka-i-zytnim-makaronem0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
śmietana 30-pocentowa | 4 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
kminek | 1/4 łyżeczki |
Rozmaryn suszony Prymat | 1/4 łyżeczki |
płatki papryczki chilli | odrobina |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
pietruszka suszona | 1/4 łyżeczki |
anyż | 4 gwiazdki |
makaron żytni | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/4 łyżeczki |
brzoskwinie w puszce | 4 sztuki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: