Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak faszerowany wątróbką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurczak faszerowany wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-faszerowany-watrobka1-2.jpg)
![Krok 2 - Kurczak faszerowany wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-faszerowany-watrobka2-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczak faszerowany wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-faszerowany-watrobka3-2.jpg)
![Krok 4 - Kurczak faszerowany wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-faszerowany-watrobka4-2.jpg)
![Krok 5 - Kurczak faszerowany wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-faszerowany-watrobka5-2.jpg)
![Krok 6 - Kurczak faszerowany wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-faszerowany-watrobka6-2.jpg)
kurczak | ok 2 kg |
wątróbka drobiowa | 700 g |
natka pietruszki | 1 pęczek |
jajko | 1 |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
sól | |
pieprz | |
Majeranek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: