Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak na chińską nutę
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurczak na chińską nutę foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-na-chinska-nute1-2.jpg)
![Krok 2 - Kurczak na chińską nutę foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-na-chinska-nute2-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczak na chińską nutę foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-na-chinska-nute3-2.jpg)
![Krok 4 - Kurczak na chińską nutę foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-na-chinska-nute4-2.jpg)
![Krok 5 - Kurczak na chińską nutę foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-na-chinska-nute0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 duża |
marchew | 1 średnia |
pędy bambusa w słonej zalewie | 1 słoik |
cukinia | 1/2 mała |
por (biała część) | 1/2 szt |
sos sojowy | 4-5 łyżek |
mąka pszenna | 1 czubata łyżka |
olej rzepakowy | |
pomidory w zalewie pomidorowej | 1 puszka |
chili | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: