Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak w cieście francuskim z salsą pomidorową lub szpinakiem na sosie porowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurczak w cieście francuskim z salsą pomidorową lub szpinakiem na sosie porowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-ciescie-francuskim-z-salsa-pomidorowa-lub-szpinakiem-na-sosie-porowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Kurczak w cieście francuskim z salsą pomidorową lub szpinakiem na sosie porowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-ciescie-francuskim-z-salsa-pomidorowa-lub-szpinakiem-na-sosie-porowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczak w cieście francuskim z salsą pomidorową lub szpinakiem na sosie porowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-ciescie-francuskim-z-salsa-pomidorowa-lub-szpinakiem-na-sosie-porowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Kurczak w cieście francuskim z salsą pomidorową lub szpinakiem na sosie porowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-ciescie-francuskim-z-salsa-pomidorowa-lub-szpinakiem-na-sosie-porowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Kurczak w cieście francuskim z salsą pomidorową lub szpinakiem na sosie porowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-ciescie-francuskim-z-salsa-pomidorowa-lub-szpinakiem-na-sosie-porowym5-2.jpg)
![Krok 6 - Kurczak w cieście francuskim z salsą pomidorową lub szpinakiem na sosie porowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-ciescie-francuskim-z-salsa-pomidorowa-lub-szpinakiem-na-sosie-porowym6-2.jpg)
Życzymy Smacznego !!!
![Krok 7 - Kurczak w cieście francuskim z salsą pomidorową lub szpinakiem na sosie porowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-ciescie-francuskim-z-salsa-pomidorowa-lub-szpinakiem-na-sosie-porowym7-2.jpg)
filet z kurczaka | 500 gram |
ciasto francuskie | 1 opak |
pomidor | 3 szt |
czosnek | 2 ząbki |
szpinak | 200 gram |
ser żółty | 100 gram |
por | 2 szt |
śmietana 18 proc | 1 opak |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: