Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak w panierce cebulowej z duszoną papryką i cukinią.
Kroki postępowania
Dodajemy czosnek, zioła prowansalskie i doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Posiekaną cebule mieszamy ze słodką papryką.
pierś z kurczaka | 4 |
cukinia | 1 |
margaryna | 2 łyżki |
ząbek czosnku | 1 |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
jajko | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
cebula | 2 |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
papryka zielona | 3 |
papryka żółta | 3 |
papryka czerwona | 3 |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: