Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak z pomysłem
Kroki postępowania
Z parówek zdjąć osłonki, pokroić w półplasterki, zrumienić na oleju.
![Krok 1 - Kurczak z pomysłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-z-pomyslem2-2.jpg)
![Krok 2 - Kurczak z pomysłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-z-pomyslem1-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczak z pomysłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-z-pomyslem3-2.jpg)
![Krok 4 - Kurczak z pomysłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-z-pomyslem4-2.jpg)
![Krok 5 - Kurczak z pomysłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-z-pomyslem5-2.jpg)
![Krok 6 - Kurczak z pomysłem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-z-pomyslem0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 podwójna sztuka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
olej do smażenia | |
papryczka chili | 1 sztuka |
imbir | 3 cm |
Kolendra cała Prymat | 1/2 łyżeczki |
gałka muszkatołowa | 1 szczypta |
śmietana 12% | 1 szklanka |
pomysł na | 1 opakowanie |
parówki cienkie | 2 sztuki |
Kurkuma mielona Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: