Przepis i sposób przygotowania na: Kwaszona śliwka - Sushi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kwaszona śliwka - Sushi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kwaszona-sliwka-sushi3-2.jpg)
![Krok 2 - Kwaszona śliwka - Sushi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kwaszona-sliwka-sushi2-2.jpg)
![Krok 3 - Kwaszona śliwka - Sushi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kwaszona-sliwka-sushi1-2.jpg)
![Krok 4 - Kwaszona śliwka - Sushi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kwaszona-sliwka-sushi0-2.jpg)
ocet ryżowy | 7 łyżek |
cukier | 3 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
matę bambusową do rolowania | 1 szt |
ostry nóż | 1 szt |
Kwaszone japońskie śliwki UME | 150 gram |
sos sojowy ciemny | |
pałeczki | |
nori | 6 szt |
ryż do sushi | 500 gram |
sos chili | (słodki) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: