Przepis i sposób przygotowania na: "lazania" z chleba tostowego
Kroki postępowania
![Krok 1 - "lazania" z chleba tostowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lazania-z-chleba-tostowego1-2.jpg)
![Krok 2 - "lazania" z chleba tostowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lazania-z-chleba-tostowego2-2.jpg)
![Krok 3 - "lazania" z chleba tostowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lazania-z-chleba-tostowego3-2.jpg)
![Krok 4 - "lazania" z chleba tostowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lazania-z-chleba-tostowego4-2.jpg)
chleb tostowy | 1 opakowanie |
szynka | 300 g |
ser żółty | 300 g |
mozzarella | 125 g |
jajko | 2 sztuki |
śmietana 18 proc | 1 szklanka |
sól do smaku | |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
oliwki czarne | 2 łyżki |
oliwki zielone | 2 łyżki |
pomidor | 1 sztuka |
szczypiorek | 1 łyżka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 3 ząbki |
olej | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: