Przepis i sposób przygotowania na: Lazania z ziemniaków
Kroki postępowania
W naczyniu żaroodpornym układamy jedną warstwę ziemniaków.
![Krok 1 - Lazania z ziemniaków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lazania-z-ziemniakow1-2.jpg)
![Krok 2 - Lazania z ziemniaków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lazania-z-ziemniakow2-2.jpg)
![Krok 3 - Lazania z ziemniaków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lazania-z-ziemniakow3-2.jpg)
![Krok 4 - Lazania z ziemniaków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lazania-z-ziemniakow4-2.jpg)
![Krok 5 - Lazania z ziemniaków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lazania-z-ziemniakow5-2.jpg)
![Krok 6 - Lazania z ziemniaków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lazania-z-ziemniakow6-2.jpg)
![Krok 7 - Lazania z ziemniaków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lazania-z-ziemniakow7-2.jpg)
ziemniaki | 5 dużych |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
szynka konserwowa | 8-12 plastrów |
mozzarella w kulce | 2 szt |
ser żółty | ok4 plastry |
mozzarella | 15 dkg starta |
bekon | 6 plastrów |
natka pietruszki | pęczek |
śmietana 18 proc | 1 szkl |
jajko | 2 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: