Składniki:
cebula | 1 duża |
fasolka szaragowa | 20 dag |
parówki cienkie | 2 szt |
pieczarki | 20 dag |
pomidory | 2 duże |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
pieprz | |
sól | |
papryka mielona | |
papryka | 2 kg |
cebula | 1 duża |
fasolka szaragowa | 20 dag |
parówki cienkie | 2 szt |
pieczarki | 20 dag |
pomidory | 2 duże |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
pieprz | |
sól | |
papryka mielona | |
papryka | 2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: