Przepis i sposób przygotowania na: Leczo
Kroki postępowania
![Krok 1 - Leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo18-2.jpg)
![Krok 2 - Leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo19-2.jpg)
![Krok 3 - Leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo20-2.jpg)
![Krok 4 - Leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo21-2.jpg)
![Krok 5 - Leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo22-2.jpg)
![Krok 6 - Leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo23-2.jpg)
cukinia | 1 duża |
cebula | 2 szt |
pieczarki | 200 g |
pomidor | 4 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
ząbek czosnku | 2 szt |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
sól i pieprz | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: