Składniki:
grzyby | 1 kg |
Zalewa: | |
woda | 1,5 szklanki |
ocet | 0,5 szklanki |
ketchup łagodny | 1 średni |
cebula | 3 duże |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
cukier | 6 łyżek |
sól | 1 łyżka |
pieprz czarny | kilka ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat |
grzyby | 1 kg |
Zalewa: | |
woda | 1,5 szklanki |
ocet | 0,5 szklanki |
ketchup łagodny | 1 średni |
cebula | 3 duże |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
cukier | 6 łyżek |
sól | 1 łyżka |
pieprz czarny | kilka ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: