Przepis i sposób przygotowania na: Leczo po mojemu
Kroki postępowania
Paprykę kroję w paski, pieczarki też (podsmażam je na cebulce)
![Krok 1 - Leczo po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-po-mojemu8-2.jpg)
![Krok 2 - Leczo po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-po-mojemu9-2.jpg)
Doprawiam solą pieprzem i ziołami np. bazylią i oregano, dużą ilością słodkiej papryki i duszę
![Krok 3 - Leczo po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-po-mojemu10-2.jpg)
SMACZNEGO!!
![Krok 4 - Leczo po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-po-mojemu7-2.jpg)
kiełbasa śląska | 2 szt |
cebula | 1 mała |
papryka czerwona | 1 mała |
groszek mrożony | 1/2 szkl |
pieczarki | 10 szt |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
ryż | 1 (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: