Przepis i sposób przygotowania na: Leczo z cukinią :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Leczo z cukinią :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinia9-2.jpg)
![Krok 2 - Leczo z cukinią :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinia10-2.jpg)
![Krok 3 - Leczo z cukinią :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinia11-2.jpg)
![Krok 4 - Leczo z cukinią :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinia12-2.jpg)
![Krok 5 - Leczo z cukinią :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinia13-2.jpg)
![Krok 6 - Leczo z cukinią :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinia14-2.jpg)
![Krok 7 - Leczo z cukinią :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinia15-2.jpg)
kiełbasa podwawelska | 400 gram |
cebula | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
pomidory | 4 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
cukinia | 300 gram |
olej słonecznikowy | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1\3 łyzeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1\3 łyżeczki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1 szczypta |
bazylia świeża | 4-5 listków |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: