Przepis i sposób przygotowania na: Leczo z cukinii i patisona
Kroki postępowania
![Krok 1 - Leczo z cukinii i patisona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinii-i-patisona1-2.jpg)
![Krok 2 - Leczo z cukinii i patisona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinii-i-patisona2-2.jpg)
![Krok 3 - Leczo z cukinii i patisona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinii-i-patisona3-2.jpg)
![Krok 4 - Leczo z cukinii i patisona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinii-i-patisona4-2.jpg)
![Krok 5 - Leczo z cukinii i patisona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinii-i-patisona5-2.jpg)
![Krok 6 - Leczo z cukinii i patisona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-cukinii-i-patisona6-2.jpg)
pomidory | 1 kg |
cukinia zielona | 2 średnie sztuki |
cukinia żółta | 1 średnia sztuka |
patison | 1 średnia sztuka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
Bazylia suszona Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
Kurkuma mielona Prymat | |
olej rzepakowy | |
ser feta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: