Składniki:
?led? z zalewy octowej | 4 p?aty |
kukurydza konserwowa | 1/3 puszki |
cebula | 1/2 sztuki |
jab?ko | 1/2 sztuki |
grzybki marynowane | 5-6 sztuk |
serek topiony | do smarowania |
chleb | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
majonez | wg uznania |
?led? z zalewy octowej | 4 p?aty |
kukurydza konserwowa | 1/3 puszki |
cebula | 1/2 sztuki |
jab?ko | 1/2 sztuki |
grzybki marynowane | 5-6 sztuk |
serek topiony | do smarowania |
chleb | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
majonez | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: